dissabte, 24 de maig del 2014

Acta divendres 16 de maig de 2014

ACTA DE LA REUNIÓ DEL CONSELL RECTOR DEL DIA 16 DE MAIG

Assistents:
Ona Fontanet, Martí Bastida, Anna Robert, Sergi Carmona, Roger Díaz, Núria Espinosa, Laia Antich, Carles Creus, Marina Planellas, Joan Ramon Boixaderas i Mariona Mas.
Es reuneixen els membres del consell rector citats anteriorment el dia 16 de maig del 2014 a les 11:30h.

Ordre del dia:
·       El blog
·       Gimcana
·       Fundació Glorr
·       Valoració general

BLOG
És molt important actualitzar el blog, escriure articles de les diferents activitats que es fan i fer fotografies. Si no està registrat al blog és com si no s’hagués fet. Un grup de socis de la cooperativa de 3r d'ESO s'encarregarà de l'administració del blog.

GIMCANA
Els alumnes de 2n i 3r d’ESO seran els encarregats d’organitzar la gimcana. Aquesta tindrà lloc el dia 7 de juny al matí a l’escola.

FUNDACIÓ GLORR
Aquesta fundació organitza recollides de roba vella o altres objectes. Els dies 26 i 27 de maig ens arribaran unes bosses grans per a posar-hi la roba. El dia 12 de juny la fundació recollirà les bosses. Del 26 al 12 farem una recollida de roba. S’ha proposat de posar una bossa per classe. La roba recollida és repartida a la gent més necessitada d’aquí.

VALORACIÓ DE LES ACTIVITATS QUE S’HAN DUT A TERME
Batxillerat: De cara a l’any que ve, els alumnes de 2n de Batxillerat recaptaran diners pel viatge de fi de curs des de la cooperativa.

Activitat: Per participar en les activitats solidàries o per recaptar diners per viatges o intercanvis cal ser de la cooperativa. Si hi ha algú que vol participar-hi i no és de la cooperativa, aquest s’haurà d0inscriure.

Fundació Vicens Ferrer La conferència va tenir molt d’èxit. S’està mirant d'organitzar aparellaments d’alumnes d’aquí amb alumnes de l’Índia. Seria una manera de practicar l’anglès i alhora tenir un amic a l’Índia. Hem d’intentar mantenir aquest contacte. Gumer Alfonso és el nostre contacte amb aquesta fundació. A més podríem fer el viatge de fi de curs de 2n de Batxillerat a l’Índia més endavant

Rosa Anònima: Aquest any, la rosa anònima ha estat organitzada per 2n de Batxillerat. S’han obtingut 15,30€  de beneficis per la cooperativa que seran destinats a projectes solidaris. La resta dels diners han estat destinats pel viatge de fi de curs de 2n de Batxillerat.
INSCRIPCIONS: La Ona i la Mariona faran les llistes. La Cris i la Laia recolliran les inscripcions de la gent que vulgui inscriure’s a la cooperativa.


A les 12:30h finalitza la reunió del consell rector del dia 16 de maig del 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada