Projecte amb Senegal

La Comissió Senegal de 4t d'ESO col·labora amb l'associació Africat que té un projecte agroalimentari al Senegal. En els últims dos anys han fet tasques de canalització d'aigües i instal·lació de plaques solars i han aconseguit millorar molt la varietat de les collites. Enguany els cooperants catalans i la nostra professora de Science Cristina Checa entre ells, han preparat activitats de formació en nutrició amb l'objectiu de millorar la dieta combinant els aliments d'acord amb el seu valor nutricional. El viatge també s'aprofita per fer un intercanvi cultural.
La diada de St Jordi a l'escola ha servit per difondre aquest projecte fent una exposició de fotografies de les activitats d'Africat al Senegal, on van representar la llegenda de Sant Jordi i el drac.
Aprofitant aquesta diada vam organitzar una rifa d'una sortida en caiac a Llançà i així vam recaptar 200 euros per donar suport al projecte de cooperació.
Després de l'estiu organitzarem una jornada africana i els cooperants catalans ens explicaran la seva experiència al Senegal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada