Banc d'aliments


BANC D'ALIMENTS 2012-13Enguany, la comissió de segon d’ESO a tornat a fer possible la recapta d’aliments, a més a més, s’han augmentat els quilograms recaptats d’aliments, en canvi la quantitat de diners a disminuït.
Tota la setmana del Banc d’aliments va començar amb una xerrada que es va oferir a 2n d’ESO i a uns quants representants de cinquè...
A més, durant tota la setmana, nens de la comissió de 2n d’ESO han estat passant per les classes vestides de pallassos per distreure els nens i recollir els aliments de les classes
Mentrestant, alguns nens de 2n d'ESO, classificaven els aliments per tipus, els empaquetaven i contaven la quantitat de menjar.
I per acabar-ho tot, el divendres a la tarda, havia nens de 1er d’ESO van estar fent activitats pels més petits, com pintar-los la cara. Mentre que uns altres estaven en una paradeta venen els aliments per d’aquesta forma aconseguir diners per comprar aliments frescos.

BANC D'ALIMENTS 2011 - 2012

La comissió de cooperativistes de 2n d'ESO han dut a terme una gran tasca solidària per el Banc d'Aliments, on els aliments obtinguts es distribuiran per a les persones més desafavorides.


Al cap d'unes setmanes Després de la recol·lecta, hem aconseguit escriure aquesta llista amb els aliments següents:

-          320 Kg de llegums
-          400 Kg de Pasta
-          350 Kg d’arròs
-          125 l. de llet
-          75 l. d’oli
-          70 Kg de sucre
-          170 Kg de altres aliments
-          30 Kg de llaunes de conserva

En total més de 1600 Kg i 400 € en efectiu, a repartir entre Càrites (70%) i els envangelistes (30%)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada